Passion og ledelse

Tid
Sted
Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 30, 8260 Viby J

Vi har været så heldige at få fat i en international kapacitet inden for passion i ledelse som foredragsholder: professor og direktør for BMC Global Services Rakesh K. Sondhi.

Rakesh K. Sondhis præsentation.

Hvordan finder, fastholder og formidler du din passion til dine medarbejdere?

"Når det gælder om at finde og fastholde passionen i rollen som leder, så lad være med at tro på, at du kan hente inspiration hos de store virksomheder. Kig i stedet på de største atleter i sportens verden. For her finder du langt bedre forbilleder og inspiration til, hvordan du kan yde dit bedste i rollen som leder. Sport handler nemlig om teamwork, engagement og empowerment – altså om det at kunne sætte folk til at handle. Og sport handler om lidenskab, sjov, spænding, magi, om det at vinde og det at være en del af en drøm ". Kevin Roberts, CEO for Saatchi og Saatchi.

Passion er et sjovt ord. Umiddelbart vil vi ofte sidestille det med begrebet lidenskab, og passion kommer da også af det latinske ord passio, der betyder ”jeg lider”. Men passion er langt mere og større end blot det at lide og at føle smerte – for det kan hvem som helst jo i princippet gøre. Nej, passion inden for ledelse bygger i høj grad på, at man har en klar vision – og at man forstår at formidle denne vision. 

Visionen inden for sportens verden er ofte at bryde grænser, at nå højere og længere end de andre. Visionen inden for ledelse er ofte en brændende ønske om at lykkes maksimalt som leder. Det kan være at få sin organisation til at nå det sublime, udnytte ressourcerne optimalt eller navigere sikkert i en usikker verden.

Vi har været så heldige at få fat i en international kapacitet inden for passion i ledelse som foredragsholder: professor og direktør for BMC Global Services Rakesh K. Sondhi.

”Jeg har de sidste 25 år forsket i, hvad passion er, og hvad passion betyder inden for såvel erhvervslivet som i sportens verden. Hvad er det for nogle nøglefaktorer, der er forudsætningerne for succes i form af vækst eller usædvanlige resultater? For mig at se er topatleterne altid dedikerede og drevet af et enormt engagement. De er drevet af en eller anden slags indre passion. En passion der manifesterer sig i ét eneste intenst ønske om at lykkes og at opnå sit mål.”

Rakesh K. Sondhis vil fokusere på: 

  • Hvad er passion, og hvordan kan skal du lade den påvirke din ledelsesstil?
  • Hvad er fordele og ulemper ved passion i ledelse?
  • Hvordan leder de bedste ledere via passion?
  • Hvordan kan passion skabe højere performance?
  • Hvordan overfører vi erfaringerne med passion fra sportsverdenen til erhvervslivet?

 Har du spørgsmål til arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Lasse Karlberg på laka@eaaa.dk.

Om foredragsholderen

Rakesh K. Sondhi arbejder internationalt og i mange brancher som både erhvervskonsulent og coach. Rakesh har brugt sin egen passion for lederskab til at etablere BMC Global Services. Han er gæsteprofessor ved University of Buckingham og gæsteforelæser på Henley Business School. Hans særlige interesseområder er passion i ledelse, neurovidenskab, udvikling af ambitiøse strategier og opbygning af vinderpræstationer i organisationer og teams. Læs mere om Rakesh K. Sondhi