Lederforum: Kunsten at finde og onboarde en ny medarbejder eller leder

Hvis alle ved, hvordan man rekrutterer, hvorfor går det så hele tiden galt? Kom og bliv klogere på rekruttering og onboarding, der handler om, hvordan man bedst bringer nye folk ombord.

Tid
Sted
Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J.

Det er blevet forår - ikke kun i naturen. Også økonomien bevæger sig i den rigtige retning. Dette betyder forhåbentlig fremgang og vækst i virksomhederne – med flere ansættelser til følge og måske kamp om de gode medarbejdere.

Men problemet er, at du ikke ved, hvordan ansøgerfeltet vil præstere før du har ansat dem. Mange mindre og mellemstore virksomheder forbereder sig bedre, når de anskaffer sig en ny, dyr maskine, end når de anskaffer sig en ny leder. 

Download præsentation fra dagen (pdf). 

Program for dagen  

Vi stiller spørgsmål og søger svar hos en forsker og en praktiker omkring rekruttering og introduktion af nyansatte. 

Per Skovmand

Vil du gerne have, at dine nye medarbejdere både trives og er produktive og præsterer så hurtigt som muligt efter ansættelsen? Hør, hvad dette kræver af dig og organisationen. Direktør Per Skovmand fra Petrus Consulting fortæller om onboarding fra a til z på 100 dage.

”Det er den bedste ledelsesmæssige og HR-mæssige investering, du kan gøre. Men emnet er overset og underprioriteret,” siger han, der mener, at alle fortjener en ordentlig introduktion i et nyt job. Og gjort rigtigt kan onboarding spare tid for lederen. 

Ulrik Schultz Brix

Traditionen tro har vi også inviteret en teoretiker. Ulrik Schultz Brix er Erhvervs-PhD i rekruttering og udvælgelse og indehaver af konsulentbureauet Supana.

Kom og hør om hvilke metoder, der virker og ikke virker, når I vurderer fremtidens talenter. Hør også hvilke metoder lederne tror virker – og få svaret på, om dette også er tilfældet. 

Ifølge Ulrik Brix virker personlighedstests, IQ-tests og referencer sjældent efter hensigten. Alligevel bruges det mere og mere, når vi rekrutterer.

Hvem kan deltage

Alle er velkomne. Tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med. 

Pris

Det er gratis at deltage.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her >>

Tilmelding efter først til mølle-princippet. Der er plads til 80 deltagere. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte kursussekretær Jette Svane på jsbn@eaaa.dk eller chefkonsulent Jan Rohwedder på jroh@eaaa.dk. Vi glæder os til at se dig.