Klassisk eller dynamisk projektledelse

Tid
Sted
Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 30, 8260 Viby J

Leder du eller deltager du ofte i projekter, hvor du er i tvivl om, om I arbejder på den mest effektive og hensigtsmæssige måde? Eller har den tanke strejfet dig, at I blot arbejder efter den metode, som I altid har brugt?

Så mød op på Erhvervsakademi Aarhus onsdag den 31. oktober kl. 15-17 og hør Jan Rosenmeier fortælle om de nyeste strømninger inden for projektledelse. Jan giver sine bud på nye måder at lede projekter på, hvor kodeordene er tillid og selvorganisering. Jan Rosenmeier er Direktør i Rosenmeiers Konsulenthus ApS, ekstern lektor, forfatter og foredragsholder. 

Inden for de sidste ti år er der kommet en række helt nye redskaber til at lede eller deltage i projekter: PRINCE2, Systemisk projektledelse, Agile Project Management with Scrum ol. Der er to strømninger: Den klassiske og lineære tankegang, der bygger på en forudsætning om, at man kan forudsige og planlægge hele processen. Og den dynamiske og cirkulære tankegang, der bygger på en erkendelse af, at man i mange tilfælde ikke kan forudsige eller planlægge processen. 

Tanken bag de nye metoder er, at man finder de rigtige løsninger hen ad vejen frem for at planlægge og kontrollere fra start til slut. Du får vejledning til, hvornår du skal fastholde de klassiske måder til at planlægge og udføre projekter – og hvornår du skal springe på de nye. God projektledelse er ikke en kamp mellem klassiske eller dynamiske værktøjer. 

God projektledelse er at have forskellige værktøjer i sin værktøjskasse – og så vælge det rigtige i situationen. 

Til arrangementet får du mulighed for at prøve Scrum af i praksis, så du kan se, om det vil virke i din hverdag og virksomhed.

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte kursussekretær Jette Svane på jsbn@eaaa.dk eller chefkonsulent Lasse Karlberg på laka@eaaa.dk. Vi glæder os til at se dig.