Arrangement i Lederforum om MUS

Tid
Sted
Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 30, 8260 Viby J

- gode intentioner eller spild af tid?

Præsentation af Pia Stenv: Større udbytte af MUS

I de sidste 20 år er der blevet indført MUS-samtaler på næsten alle arbejdspladser. Men står udbyttet mål med de mange brugte timer og alle de gode intentioner? Eller er MUS bare blevet et tomt ritual med pæne ord og ideer, der aldrig bliver til virkelighed? 

Kom og hør forskerens bud på, hvad der reelt sker bag de lukkede døre, når lederen og medarbejderen sætter sig sammen til den årlige MUS. 

Få derefter konsulentens konkrete og praktiske bud på, hvordan vi alle kan øge udbyttet af vores næste MUS betragteligt. 

Tid: Onsdag den 23. januar 2013 kl. 15 - 17. 
Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 30, 8260 Viby J. 
Hvem kan deltage: Alle er velkomne. Tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med. 
Pris: Det er gratis at deltage. 

Om oplægsholderne

Birte Asmuβ er forsker og ph.d. på Aarhus Universitet. Birte har de sidste mange år forsket i bl.a. MUS. Hun fokuserer på at skabe et retvisende billede af, hvad der reelt sker under MUS-samtalerne. Hvem sætter dagsordenen? Hvem taler mest? Og hvad bliver der egentlig talt om? Kom og få et unikt indblik i, hvad der sker, når dørene bliver lukket, og lederen og medarbejderen sætter sig over for hinanden. Hør om der er overensstemmelse mellem det vi siger, det vi gør og det der reelt sker. 

Læs mere om Birte Asmuβ her >>

Pia Stevn er chefkonsulent ved Udviklingskonsulenterne. Hun har i mange år haft fokus på bl.a. MUS. Pia kommer med konkrete råd til, hvordan vi alle kan øge værdien af vores fremtidige MUS-samtaler. Én af hendes mange pointer er, at en MUS sjældent bliver bedre end det, man har forberedt. At tage samtalen ”fra hoften og så ser vi, hvad der sker” er et svagt udgangspunkt for bevidst og målrettet udvikling. Pia er fortaler for, at det gode udbytte går hånd i hånd med den gode forberedelse. 

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte kursussekretær Jette Svane på jsbn@eaaa.dk eller chefkonsulent Lasse Karlberg på laka@eaaa.dk