Arrangement i Lederforum: Frygtløs ledelse

Ledere ved nok om ledelse. Alligevel handler de ofte ikke på deres viden. Kom og mød erhvervspsykolog Thomas Lundby, som har skrevet en ny bog om emnet.

Tid
Sted
Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Præsentation fra Thomas Lundby 1 (pdf)
Præsentation fra Thomas Lundby 2 (pdf)

Vær med når vi stiller spørgsmålet: Hvorfor gør du som leder ikke noget ved det, både du og andre godt ved bør gøres? Hvad er du bange for?

Omsæt din teoretiske viden til praksis

Aldrig har ledere vidst så meget om ledelse og ledelsesteorier. Men hvorfor tager mange ledere så ikke fat om dårlig adfærd og konflikter? Hvorfor slår de ikke ned på dårlig kvalitet? Hvorfor insisterer de ikke på samarbejde? Hvorfor siger de ikke deres mening i ledergruppen? 

Problemet er ofte ikke teoretisk, men praktisk. Ledere ved nok om ledelse, men de handler ofte ikke på deres viden. De ved godt, hvad der bør gøres i en given situation, men er ikke villige til at stå i det ubehag og den usikkerhed, der er forbundet med det.

Mød erhvervspsykologen Thomas Lundby

Baseret på forskning i lederes teoretiske viden og praktiske adfærd samt egen mangeårig konsulenterfaring giver erhvervspsykolog Thomas Lundby sit bud på vigtigheden af, at ledere stoler på deres praktiske dømmekraft og siger tingene, som de er.

Ledere skal tage ledelsesansvaret på sig, tage følelser alvorligt, arbejde med at overvinde deres frygt og turde træde i karakter som autentiske ledere og rollemodeller for deres medarbejdere.

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne. Tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med.

Pris

Det er gratis at deltage.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her

Tilmelding efter først til mølle-princippet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte kursussekretær Jette Svane på jsbn@eaaa.dk eller chefkonsulent Jan Rohwedder på jroh@eaaa.dk.

Vi glæder os til at se dig.