Gå hjem-møde: Bestyrelse – sammensætning og samarbejde

Bliv klogere på bestyrelsesarbejdet i små og mellemstore virksomheder, og hør om, hvordan et uddannelsesforløb på Erhvervsakademi Aarhus kan hjælpe dig i praksis.

Tid
Sted
Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Kom og vær med, når et erfarent bestyrelsesmedlem, en advokat og en tidligere studerende på et bestyrelsesfag fortæller om deres erfaringer med bestyrelsesarbejdet og de faldgruber, du skal undgå.

Oplægsholderne vil blandt andet sætte fokus på emner som:

  • Hvordan sammensætter du en velfungerende bestyrelse?
  • Hvordan etableres et godt samarbejde, så du opnår det fælles målsatte resultat?
  • Hvad er bestyrelsens juridiske ansvar?
  • Hvad er bestyrelsens opgaver?
  • Praktiske erfaringer med bestyrelsesarbejdet
  • Case: Hvordan er viden fra bestyrelsesfagene kommet i spil i praksis?

Det er gratis at deltage.

Oplægsholdere

KIM MØLLER RASMUSSEN: Kim er projektleder på bestyrelsesfagene på Erhvervsakademi Aarhus. Kim besidder p.t. otte bestyrelsesposter og har erfaring fra bestyrelsesarbejde som ejer og som professionelt bestyrelsesmedlem. Kim har fokus på den strategiske forretningsudvikling. I 1998 etablerede han virksomheden InSourze A/S. Kim er desuden konsulent for virksomheder og hjælper dem med at eksekvere bestyrelsens beslutninger.

JØRGEN LILLELUND OLSEN: Jørgen er advokat og partner hos advokatfirmaet INNOVA. Jørgen underviser på bestyrelsesfagene med primært fokus på bestyrelsens juridiske ansvar. Jørgen har i dag mere end ti bestyrelsesposter. Han er specialist i køb og salg af virksomheder og har i en årrække undervist som ekstern lektor på Aarhus Universitet i virksomhedsoverdragelse.

NIELS HOLM NORGE: Niels er udannet fra Handelshøjskolen og er Senior Commercial Director hos Pressalit. Han har mere end 20 års erfaring med bl.a.salg, markedsføring og strategiarbejde. Sidder i bestyrelsen i Pressalit Norge A/S samt belysningsvirksomheden ELS Group A/S i Silkeborg. Niels har taget akademifaget ‘grundlæggende bestyrelsesansvar’ i foråret 2015.

Tid og sted

Gå hjem-mødet finder sted på Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J onsdag den 24. august 2016 kl. 14.30-17.30.

Efterfølgende byder vi op en lille bid mad.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig arrangementet hos kursussekretær Lene Høllund Poulsen på mail lehp@eaaa.dk. Oplys dit navn, din virksomhed, din mailadresse og om du ønsker en sandwich efter mødet.

Sidste tilmeldingsfrist er 17. august 2016.

Gå hjem-mødet arrangeres i samarbejde med Insourze, Eksportforeningen, IT Forum og Erhverv Skanderborg.