Studerende

I forbindelse med ’Eksperter i teams’ deltager du sammen med et team af andre studerende, som har en anden faglig baggrund end dig. I løbet af tre dage, skal I samarbejde om en real-life udfordring for en virksomhed, og på tredjedagen skal I fremlægge jeres idé for virksomheden.

Hvilket fagligt udbytte får jeg?

Som studerende og deltager i ’Eksperter i teams’, får du bl.a.:

  • En unik mulighed for at hjælpe virksomheder med aktuelle udfordringer.
  • Styrket dine samarbejdskompetencer i et tværfagligt team.
  • Evnen til at reflektere og vurdere dit samarbejde med andre.
  • En enestående mulighed for at udvide din faglige viden.
  • Mulighed for at arbejde med innovation, kreativitet og idéudvikling.
  • Mulighed for at få kontakt til virksomheder, som kan blive din kommende praktik- og/eller arbejdsplads.

Ved frivillig deltagelse i ’Eksperter i teams’ 2016 alle tre dage, får du forløbet skrevet på dit eksamensbevis. 

Brug #eit16 og skab et socialt forum

I år får 'Eksperter i teams' sit eget liv på Facebook og Instagram. Hashtag dine billeder med #eit16 og bidrag til en samlet collage fra ’Eksperter i teams’ 2016.  

Du kan også følge med i ’Eksperter i teams’ på Facebook eller Instagram, hvor der løbende kommer opdateringer og billeder.

Vind fede præmier

Onsdag den 23. november skal du gå sammen med dit landsbyteam og tage det bedste og mest kreative billede med temaet ’samarbejde’. I kan vinde fede præmier ved at #eit16win og @erhvervsakademiaarhus på billedet og lægge det på Instagram. Husk, at profilen skal være åben, for at vi kan se billedet. Vi kårer det bedste billede i kantinen kl. 15.45.

Team Spirit Award

I år vil dit landsbyteam også have mulighed for at vinde ’Team Spirit Award’. I løbet af de tre dage vil I blive observeret, og på tredjedagen vil ét team fra hver landsby blive nomineret til prisen. Vi præmierer vinderteamet i finalen fredag den 25. november i kantinen.

Præmier

Præmier gældende pr. person i gruppen.

  • 1. pladsen: Gavekort til Magasin (1.000 kr.), 1 kuvert med div. drinksbilletter til barer/natklubber i Aarhus (11 stk. pr. pers.), 1 stk. Masterbowl gavekort (gælder til hele gruppen samlet), 1 æske Kathrine Andersen Dessertchokolade (150g).
  • 2. pladsen: 1 stk. Masterbowl gavekort (gælder til hele gruppen samlet), 1 kuvert med div. drinksbilletter til barer/natklubber i Aarhus (11 stk. pr. pers.), 1 flaske vin, Grøn koncert billetter, drikkedunke fra Erhvervsakademi Aarhus, 1 Kathrine Andersen Dessertchokolade (150g).
  • 3. pladsen: AGF fodboldbilletter (gældende d. 11/12 AGF - FCK), 1 Bakken Bears kampbillet, Aarhus bryghus øl, gavekort til Annettes Sandwich, Cocktail gavekort til Slapaf (2 stk. pr. pers.), Train koncertbilletter (2 stk. pr. pers. gældende til Østkyst Hustlers), drikkedunke fra Erhvervsakademi Aarhus, kuvert med div. drinksbilletter til barer/natklubber i Aarhus (6 stk. pr. pers.).
  • Team spirit præmie: Racehall gavekort (gælder som samlet gruppe), gavekort til Annettes Sandwich, Heidis drinksbilletter, AGF fodboldbilletter (gældende d. 11/12 AGF - FCK), 1 gavekort til kantinen (gældende til dagens ret), 1 flaske vin, MeatPackers drinksbilletter, drikkedunke fra Northside, billet til Food festival.

Derudover er der også lækre præmier til alle landsbyvindergrupper, Instagram–konkurrence og lodtrækninger.

Immaterielle rettigheder for ’Eksperter i teams’ 2016

Immaterielle rettigheder skabt af den studerende i forbindelse med deltagelse i ’Eksperter i teams’, tilfalder, medmindre andet er aftalt mellem den studerende og opdragsgivende virksomhed eller organisation, automatisk den studerende.

Hvor får jeg hjælp under forløbet?

Under forløbet den 23.-25. november 2016 har du mulighed for at få hjælp af personerne bag ’Eksperter i teams’ i kantineområdet på Sønderhøj 30 (Q&A Corner). De sidder klar til at hjælpe med både praktiske ting og generelle spørgsmål om både innovationsprocessen og selve forløbet.