Vi udvider samarbejde med Grønland

Erhvervsakademi Aarhus og Ledelsesakademiet i Nuuk går nu sammen om at udbyde en HR-uddannelse i Grønland. Chefkonsulent Kurt Schurizek erstattes af Niels Holt som underviser.

Op mod 300 ledere i Grønland har de seneste 18 år taget en akademiuddannelse i ledelse på Ledelsesakademiet i Nuuk. Nu får endnu flere muligheden. Ledelsesakademiet og Ledelsesakademiet i Nuuk forlænger nemlig deres samarbejdsaftale og udvider med en HR-uddannelse.

”Interessen og behovet for en formel, kompetencegivende lederuddannelse er stor, og derfor er vi glade for at fortsætte vores samarbejde. Erhvervsakademi Aarhus er en stærk uddannelsespartner med årelang erfaring i at opkvalificere ledere,” siger daglig leder Frank Arnskjold fra Ledelsesakademiet i Nuuk ved Grønlands Handelsskole.

Nye kræfter tager over

Ledelsesakademiet i Nuuk står for alt det praktiske som lokaler og tilmelding, mens indholdet varetages af undervisere fra Ledelsesakademiet i Aarhus. Chefkonsulent Kurt Schurizek har i 18 år undervist på diplom- og akademiuddannelsen i ledelse og på lederuddannelsen i Grønland. Nu takker Kurt imidlertid af og overlader depechen til sin kollega, chefkonsulent Niels Holt.

”Det har været en stor fornøjelse at lære så mange dejlige og dygtige mennesker at kende og følge den rivende udvikling som Grønland har været og er i. Specielt menneskene kommer jeg til at savne, i anden række den storslåede og smukke natur,” siger Kurt og tilføjer, at ledere i Grønland har nogenlunde de samme udfordringer som ledere i Danmark.

”Men naturligvis sker ledelse i en grønlandsk kontekst, hvor magtdistance, sprog, konfliktopfattelse, accept af ledelse og kommunikation er væsentlige faktorer,” siger han.