PRINCE2: Få kørekort til verdens mest udbredte projektstyringsmetode

Fra januar udbyder vi et separat kursus i den populære projektstyringsmodel, hvor du opnår certificering i den efterspurgte PRINCE2 Foundation.

PRINCE2 er hverken en cigaret eller en kiks, men verdens mest udbredte projektstyringsmetode. Mange opfatter PRINCE2 som kongen af projektledelsesmetoder. Her på Ledelsesakademiet har 87 kursister siden foråret 2012 fået undervisning i PRINCE2 Foundation i forbindelse med et 6 ugers udannelsesforløb i projektstyring. 

Indføringen i tankesættet bag PRINCE2 giver de studerende et fagligt løft. Det mener chefkonsulent Lasse Karlberg: "Det er imponerende, hvad PRINCE2's tankesæt gør ved kursisternes eksamensniveau. De bliver super skarpe til eksamen, og langt flere end normalt scorer 12-taller," siger han.

Til januar går vi skridtet videre og udbyder et separat kursus i PRINCE2 Foundation, som er det første trin ud af to til den overordnede projektstyringsmodel. Kurset omhandler udelukkende PRINCE2 og klæder kursisterne på til at gå til eksamen og opnå certificering på Foundation-niveau.

Siden 2002 har 10.000 danskere taget en PRINCE2-eksamen, og hver dag kommer der flere til. "Populariteten skyldes, at det er en effektiv projektledelsesmetode, og flere og flere virksomheder vælger at køre deres projekter efter denne overordnede model," siger Lasse Karlberg.

Læs mere om kurset PRINCE2 Foundation her >>