Nye HR-fag på diplomniveau

Ledelsesakademiet lancerer en ny diplomuddannelse i ledelse med specialisering i HR

24. oktober havde vi premiere på det første af tre nye HR-fag på diplomniveau. Fagene er målrettet dem, som allerede har en betydelig erfaring inden for HR eller beslægtede områder, og som ønsker at styrke deres faglighed med en teoretisk og praktiskrettet videreuddannelse inden for Human Ressource. 

Diplomniveau efterspørges

På Ledelsesakademeit har vi i mere end end ti år, som en af de få udbydere i Danmark, uddannet HR-professionelle på akademiniveau, fx HR-konsulenter, HR-ansvarlige, HR-koordinatorer, HR-chefer, ledere, rekruttører og personalekonsulenter. 

"Der har været en stigende efterspørgel efter diplomniveauet de senere år, og vi har efterhånden også haft mange henvendelser om HR-uddannelse på diplomniveau," siger Lars Ross Petersen, der er koordinator for HR-uddannelserne. 

"På såvel akademi- som diplomniveau vægter vi både det teoretiske og det praktiske højt, men teorivægtningen og læsemængden er større på diplom. For nogle kan det være svært at vælge, men er man i tvivl om, hvilket niveau der er det rigtige, kan man kontakte os. Så rådgiver vi gerne," tilføjer han. 

Fleksibel struktur

Man kan vælge at tage et eller flere af de tre nye HR-fag. Man kan også tage en hel diplomuddannelse i ledelse med specialisering i HR, hvilket svarer til en to-årig uddannelse på bachelorniveau. Uddannelsens to overordnede perspektiver er et HR-perspektiv og et ledelsesperspektiv. 

Den HR-rettede del af uddannelsen er stykket sammen af tre fag: Human Ressource Management, HR og coaching samt HR og proceskonsultation. Hvert fag tager ca. tre måneder. 

Den ledelsesrettede del omfatter seks obligatoriske moduler, der følges sammen med ledelseslinjen, så begge overordnede perspektiver tilgodeses. 

Den fulde diplomuddannelse afsluttes med et afgangsprojekt og giver adgang til at læse videre på masterniveau.

Læs mere om HR-fag på diplomniveau >>