Vi udvider med 7.000 nye kvadratmeter

430 studerende og 18 medarbejdere fra Ledelsesakademiet flytter til august ind i nye lokaler på Ringvej Syd.

En fordobling af antallet af kurser, uddannelser, studerende og ansatte kræver plads. Derfor flytter Erhvervsakademi Aarhus til august 600 meter længere op ad vejen til nye og større lokaler på Ringvej Syd 104 lige over for sydbyens indkøbscenter Mega Syd.

Fuldtids- og deltidsstuderende

Bygningen bliver hovedsæde for erhvervsakademiets efteruddannelses- og kursusaktiviteter samt uddannelser inden for digital kommunikation og multimediedesign. I alt kommer ca. 800 studerende og kursister samt 70 undervisere til at have deres daglige gang i huset. Ledelsesakademiet får kontor i stuen og undervisningen kommer til at foregå på 2. sal.
”Vi er rigtig glade for, at vi vokser, og med de nye lokaler kommer vi til at kunne tilbyde studerende og kursister flotte forhold, der forhåbentlig inspirerer til bedre ledelse,” siger uddannelseschef Jørgen Beck.

Topmoderne og klimavenlig

Atriumbygningen er en af de første, store nulenergihuse, der bygges i Aarhus. Det bygges i fire niveauer efter 2020-energikrav og med 900 kvadratmeter solceller på taget. Sammen med et varmegenvindingsanlæg sørger solcellerne for, at bygningens energiforbrug dækkes helt af vedvarende energi. 

Kig til Mols

Der bliver plads til 20 undervisningslokaler og kantine, og fra øverste etage vil man i godt vejr kunne se helt til Mols. Facaden er beklædt med messing, der changerer som en nypudset 50-øre. SAHL Arkitekter i Viby har tegnet huset. Coop Invest A/S ejer bygningen og 2S Consult er bygherre.

Med den nye arealudvidelse kommer Erhvervsakademi Aarhus til at råde over i alt 35.000 kvadratmeter fordelt på adresser seks forskellige steder i byen.