Tilbud til nuværende og tidligere diplomstuderende: Bliv klogere på strategier, der virker

Erhvervsakademi Aarhus og Henley Business School Danmark inviterer til et halvdagsseminar om succesfulde strategier.

’Masterclass: Simplifying Strategy’ foregår på Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J. onsdag den 27. januar 2016 kl. 11.30 til 16 og handler om, hvordan man laver enkle, succesfulde strategier.

International anerkendt oplægsholder

Oplægsholderen er programdirektør hos Henley Business School på strategiområdet, Jeff Callander. Jeff har mange års erfaring som topchef for et oliefelt- og ingeniørfirma og er en internationalt anerkendt oplægsholder og underviser på Henley MBA-programmet.

Læs mere om Jeff Callander på LinkedIn

Så enkelt og dog så svært

Ofte mislykkes strategier, fordi medarbejderne ikke har forstået, hvad strategien skal for dem og for virksomheden. Men hvordan får man som leder formuleret og forankret strategien i organisationen, så den er til at forstå?

Opdag, hvad strategier kan

Dette seminar giver dig opskriften på, hvordan du strikker en succesfuld, enkel og forståelig strategi sammen og forankrer den i organisationen. Ved at gribe det rigtigt an kan man gøre medarbejderne fokuserede og engagerede i strategien.

Lær, hvordan strategier kan bruges som et ledelsesværktøj til at binde ansatte på tværs af afdelinger sammen om en fælles, tydelig retning. Og hvordan du involverer kunder og interessenter og bruger deres indsigt til at udvikle den helt rigtige strategi.

Begrænset antal pladser

Seminaret foregår på engelsk og er på diplom- og masterniveau. Der vil være reflektionsøvelser undervejs. Der er kun et begrænset antal pladser til rådighed. Pladserne er forbeholdt tidligere eller nuværende diplomstuderende fra Erhvervsakademi Aarhus og alumner fra Henley Business School Danmark.

Prisen for arrangementet er 400 kr. inkl. frokost.