Niels Holt

Chefkonsulent

Niels elsker at gøre en forskel og se mennesker udvikle sig. Den fornøjelse har han næsten dagligt, når han underviser i ledelse og projektledelse på akademi- og diplomniveau og gennemfører skræddersyede lederudviklingsforløb for private virksomheder herhjemme og i Grønland.

Niels har en bred baggrund fra konsulentbranchen med eget firma og som ansat konsulent inden for ledelsesudvikling, HR og rekruttering. Som konsulent og kursusleder har Niels gennemført en lang række leder- og teamtræningskurser, såkaldte outdoorkurser, i en udendørs træningsramme i bl.a. Kina, Schweiz, Frankrig og Skandinavien samt på Sardinien, Madeira og Cypern.

Niels er uddannet reserveofficer i flyvevåbnet med grad af kaptajn. Han er også cand.merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvor han senere blev ansat som ekstern lektor.

Han er certificeret i bl.a. teamtestværktøjet Belbin, Myers-Briggs Typeindikator (MBTI) og registreret PRINCE2- practitioner og PRINCE2-træner. Derudover er Niels autoriseret bruger af Garuda’s kompetenceprofiler og e-stimate’s analyseværktøjer og personprofiler. 

Kontakt Niels på telefon 7228 6114 eller på mail nhol@eaaa.dk