Line Schack Holtet

Projektleder

Line har mere end 16 års erfaring som proceskonsulent, underviser og projektleder. Kompetencevurdering og rekruttering af ledere og specialister, proceskonsultation og facilitering med særligt fokus på lederudvikling, strategiudvikling og implementering og udvikling af ledergrupper og organisationer. Sådan lyder et udpluk af Lines kompetenceområder.

Hos os arbejder Line som ekstern underviser på diplomuddannelsen i ledelse. Hun har erfaring med alle uddannelsesniveauer i det offentlige efteruddannelsessystem: Master-, diplom- og akademiniveau.

Line er uddannet cand.merc. i økonomistyring fra Handelshøjskolen i Aarhus. Hun har desuden taget voksenunderviseruddannelsen på JCVU og er certificeret i Garudas kompetenceprofiler. 

Netop nu arbejder Line som koordinator på et projekt om praksisnær lederuddannelse i den offentlige sektor. Projektet har til formål at få flere offentlige ledere til at tage en anerkendt praksisnær lederuddannelse på AMU- og akademiniveau. Line varetager i samarbejde med to kolleger den del af projektet, der omhandler transfer og organisatorisk læring. 

Kontakt Line på telefon 2299 4726 eller på mail liho@eaaa.dk.