Lea Sørensen

Chefkonsulent

Der er fuld fart på Lea. Allerede som 21-årig blev hun medejer og direktør for to fitnesscentre med 65 ansatte og en ugentlig arbejdstid på 100 timer. Som 29-årig solgte Lea den blomstrende forretning til en amerikansk kæde. I dag arbejder den tidligere fitnessdronning dedikeret med at forløse lederes potentiale og forbedre hverdagen for virksomhedsejere, ledere og deres ansatte. Et drømmejob for Lea, der er voldsomt begejstret for det faglige fællesskab blandt kollegerne, der alle mener, at ledelse er svaret på alle livets spørgsmål.

Lea underviser på akademi- og diplomuddannelsen i ledelse og faciliterer processer i innovation i små og mellemstore virksomheder. Hun er uddannet MBA i international ledelse på Business Institut i Aalborg, NLP Master Practitioner og professionel certificeret coach.

Lea har tidligere arbejdet som uddannelseskonsulent hos Dansk Landbrugsrådgivning, som intern og ekstern udviklingskonsulent og underviser på Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere.

Kontakt Lea på telefon 7228 6121 eller på mail leso@eaaa.dk.