Kirsten Matzen

Chefkonsulent

Kirsten er dedikeret til at udvikle mennesker og gøre os alle sammen klogere på ledelse som en selvstændig, faglig disciplin. Især er Kirsten optaget af at lære ledere at prioritere deres tid korrekt og bedrive god ledelse på distancen og på tværs af kulturer.

På Erhvervsakademi Aarhus underviser Kirsten i international ledelse samt projektledelse på akademi- og diplomniveau og på interne virksomhedsforløb.

Kirsten har en klæbehjerne, der gør, at hun kan huske hundredevis af studerendes navne ti år tilbage. Hvor andre møder op med en plan for deres undervisning minut for minut, nøjes Kirsten med fire stikord på blokken. Hun er også en, der trives med skrivebordsdynger og mange forskellige arbejdsopgaver på én gang. Men tag ikke fejl. For Kirsten når altid i mål.

Kirsten har i mere end 15 år sideløbende med sin undervisning fungeret som proceskonsulent og underviser i forandringsprocesser i private og offentlige virksomheder.

På Kirstens cv står der cand.merc. i markedsføring og HD i organisation og ledelse plus en uafsluttet ingeniøruddannelse. Dertil kommer diverse certificeringer i dybdegående personlighedstests og adfærdsprofiler som fx FemFaktorProfilen, Belbin, 360 graders Multifeedback og Styrkeprofilen.

Kontakt Kirsten på telefon 7228 6117 eller på mail kima@eaaa.dk.