Jørgen Beck

Uddannelseschef

Som uddannelseschef og daglig leder har Jørgen ansvar for kundekontakt, kvalitet, økonomi og udvikling. Jørgen fungerer også som fagleder på landsplan for akademiuddannelsen i ledelse.

I 1995 var Jørgen blandt pionererne bag oprettelsen af Ledelsesakademiet i Aarhus, hvor han i 2008 blev uddannelseschef.

Allerede som nyuddannet fra Provinsbanken A/S blev Jørgen sporet ind på uddannelsesområdet. Først som Provinsbankens uddannelseskonsulent med ansvar for elevuddannelse og salgsuddannelse. Senere i Finanssektorens Uddannelsescenter med ansvar for salg, ledelse og medarbejderudvikling. Og derefter som seniorkonsulent i Den Danske Bank med ansvar for kurser inden for investering.

Jørgens har stor interesse for strategisk selvledelse, der handler om udbredt involvering, selvledelse og at holde blikket stift rettet mod virksomhedens strategiske mål. Jørgen har en stærk tro på, at aktiv involvering af den studerende og kombination mellem teori og praksis giver optimale vilkår for læring. Som uddannelseschef har Jørgen også stor fokus på at skabe transfer og effekt af uddannelse og arbejde innovativt med nye måder at tilrettelægge læring og udvikling, der understøtter virksomheders behov for innovativ ledelse.

Jørgen har en master i læreprocesser med speciale i forandringsledelse og arbejdsmiljø. Han er uddannet HD i organisation og virksomhedsledelse. Derudover er han certificeret i Garudas Kompetenceprofil, Fokusprofilen og 360 graders Multifeedback. Han er også medlem af Videncenter or Proffessionel Personvurdering. 

Kontakt Jørgen på telefon 7228 6101 eller på mail jb@eaaa.dk