Virksomhedsakademier

Etablering af eget virksomhedsakademi

Har I tænkt på muligheden for at etablere eget virksomhedsakademi? Vi bidrager gerne med sparring i forbindelse med opstart og drift.

Få et virksomhedsakademi efter eget behov

Vi har bred erfaring med udvikling af interne akademier i flere store danske virksomheder – og den erfaring vil vi gerne dele med jer. Vi kan tilbyde rådgivning i den første fase, hvor formålet med akademiet skal kortlægges. Vi kan vejlede om indholdet af kurser og uddannelser og fortælle om fordele og faldgruber i forbindelse med administration og drift af virksomhedsakademiet. 

Ved at drive eget akademi har I selv stor indflydelse på indholdet i undervisningen og på kursussammensætningen. Derudover sikrer I en ensartet kvalitet. Samtidig får jeres medarbejdere og ledere den efteruddannelse, der kræves specielt i jeres virksomhed.

Fordelene ved eget virksomhedsakademi er blandt andet

  • I får sammensat de kurser, der passer til jeres behov og udviklingsønsker
  • I bliver attraktive for nuværende og fremtidige medarbejdere
  • I får synliggjort uddannelsesaktiviteterne
  • At ledere og medarbejdere får mulighed for at udvikle sig sammen og skabe videndeling på tværs af afdelinger og fagområder.

Erhvervsakademi Aarhus har igennem årene været en stor samarbejdspartner, og har hjulpet Grundfos i mange forskellige sammenhænge. De har været ordstyrer ved mange af vores konferencer og givet indspark til flere uddannelsesplaner, som er gennemført her på Grundfos.

— Kurt Mikkelsen, Grundfos