Salg og distribution i SAP ERP

SAP ERP (Enterprise Resource Planning) er det mest udbredte system til salg og distribution blandt de største private virksomheder og mange kommuner. Med dette kursus får du et godt overblik over forretningsprocesser og opgaver i forbindelse med salg og distribution i SAP. Forretningsprocesserne for salg og distribution bliver indøvet, og du lærer at udføre de vigtigste funktioner i processen fra før-salgs-aktiviteter til kundens betaling. Endelig får du indsigt i integrationen til materialestyring, produktion og hovedbogen. 

Indhold

Kurset Salg og distribution i SAP indeholder følgende emner:

  • Organisationsstrukturer i salg og distribution
  • Stamdata (materialer, kunder, priskonditioner)
  • Overblik over forretningsprocessen
  • Introduktion til rådighedstjek
  • Fra produktion til ordre
  • Håndtering af klager
  • Introduktion til rapportering i salg og distribution
  • Introduktion til den interne salgsmedarbejders rolle

Kurset varer 5 dage og afholdes i tidsrummet 9.00 til 16.00. Undervisningen veksler mellem oplæg fra instruktøren og deltagernes løsning af opgaver i SAP. Kursusmanual og SAP systemet er på engelsk, men selve undervisningen foregår på dansk.

Kurset kræver, at du har et forudgående kendskab til salg og distribution.

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker et grundigt indblik i salg og distribution i SAP. Det er velegnet både for dig, der arbejder med salg og distribution – og for dig, der ønsker en grundlæggende viden som opstart på en fremtid som systemkonsulent i SAP. Du har mulighed for at supplere dette kursus med videregående kurser i relation til et job som superbruger eller systemkonsulent – læs mere her.

Dit udbytte

Du bliver i stand til at forklare de organisatoriske strukturer, der anvendes i de enkelte forretningsprocesser. Du kan udpege og oprette de vigtigste stamdata, som skal være oprettet for at udføre de enkelte arbejdsopgaver, og du kan forklare, hvilke funktioner der kræves for at udføre den enkelte arbejdsopgave.

Sted

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J.

Du skal medbringe egen pc. 

Pris og tilmelding

Kurset koster 13.750 (prisen er inkl. moms). Tilmeldingsfristen er 1 uge før kursusstart.