Finansregnskab i SAP / 5 dage

SAP ERP (Enterprise Resource Planning) er det mest udbredte system til regnskab og økonomistyring blandt de største private virksomheder og mange kommuner. Med dette kursus får du et godt overblik over opgaver i forbindelse med finansregnskab i SAP, forretningsprocesserne og sammenhængen imellem dem.

Indhold

Kurset 'finansregnskab i SAP' indeholder følgende emner:

 • Forretningsprocesser og opgaver i:
  • Hovedbog
  • Kreditorsystemet
  • Debitorsystemet
  • Faste aktiver
  • Banker
  • Afslutningsopgaver i hovedbogen

Kurset varer 5 dage og afholdes i tidsrummet 9.00 til 16.00. Undervisningen veksler mellem oplæg fra instruktøren og deltagernes løsning af opgaver i SAP. Kursusmanual og SAP-systemet er på engelsk, men selve undervisningen foregår på dansk.

Kurset kræver, at du har et forudgående kendskab til grundlæggende bogføring.

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker et grundigt indblik i finansregnskabet i SAP. Det er velegnet både for dig, der arbejder i regnskabsafdelingen – og for dig, der ønsker en grundlæggende viden som opstart på en fremtid som systemkonsulent i SAP. Du har mulighed for at supplere dette kursus med videregående kurser i relation til et job som superbruger eller systemkonsulent – se mere om andre SAP-kurser her.

Dit udbytte

Du bliver i stand til at forklare de organisatoriske strukturer, der anvendes i de enkelte forretningsprocesser. Du kan udpege og oprette de vigtigste stamdata, som skal være oprettet for at udføre de enkelte arbejdsopgaver, og du kan forklare, hvilke funktioner der kræves for at udføre den enkelte arbejdsopgave.

Pris

Prisen er 13.750 eksl. moms.

Sted

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J.

Bemærk: Du skal selv medbringe en pc til kurset.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er 1 uge før kursusstart.