Netværksfacilitator®

Bliv en endnu bedre netværksfacilitator.

Arbejder du i et job eller med projekter og opgaver, hvor det er afgørende, at du kan drive formelle netværk og/eller facilitere networking på events? Så tag kurset ’netværksfacilitator®’.

Få konkret viden og metoder til at opstarte og drive formelle netværk (fx i forbindelse med frivillighed, samskabelse, projekter mv.) samt til at facilitere effektiv networking på fx interne møder, i grupper, på konferencer, events mv.

Målgruppe

Målgruppen er alle, som gerne vil udvikle deres netværksfacilitator-kompetence i arbejdsmæssige sammenhænge – måske som netværkschef, konsulent, projektleder i det offentlige, HR-konsulent eller lignende.

Indhold på kurset ’netværksfacilitator®’

Kurset er tre dage kl. 9.30-16.00.

Dagene er sammensat af et miks af oplæg, dialog og øvelser – og du vil komme til at arbejde med konkret netværksfacilitering. Der vil desuden være hjemmeopgaver mellem de tre dage.

På første dag arbejder vi med netværkstankegangen, -etik, -regler og -facilitering. Hjemmearbejdet efter dagen er, at du forbereder hvordan du enten vil opstarte et formelt netværk eller tilrettelægge networking på et event.

På andendagen arbejder vi dybere med netværksfacilitering i forhold til formelle netværk og events, herunder med din personprofil og netværkskommunikation. Hjemmearbejdet efter dagen er gennemførelse af konkrete netværksfaciliterings-opgaver.

På tredje dagen arbejder vi med effektiv og praktisk netværksfacilitering af formelle netværk og i forbindelse med forskellige events, hvor du skal facilitere networking.

Vi afslutter med en netværksfaciliterings-øvelse for at sikre, at alle nu er klædt på til det videre arbejde med netværksfacilitering.

Dit udbytte

Når du har gennemført kurset:

  • ved du, hvad netværksfacilitering indebærer og kræver af dig
  • kender du et formelt netværks livscyklus og kan håndtere dets udfordringer
  • har du udviklet dine netværksfacilitator-kompetencer både i forhold til formelle netværk og netværksfacilitering på events
  • har du arbejdet med en eller flere af dine konkrete netværksfaciliterings-opgaver
  • har du fået en netværksværktøjskasse med viden, greb og metoder til effektiv netværksfacilitering

Underviser på kurset

Netværksekspert Charlotte Junge er den gennemgående underviser. Charlotte etablerede i 2003 sin virksomhed JUNGE, som er et 100% netværksbaseret konsulenthus.

Charlotte arbejder som karriererådgiver, ledelseskonsulent og netværksekspert og har skrevet tre bøger om netværk ’NETVÆRK – vejen til målet’, ’NETVÆRK – vejen til målet, version 2.0’ og senest ’The Networking Journey’.

Læs mere på www.junge.nu

Pris

Prisen er 4.900 kr. inkl. materialer og forplejning.