Diplomuddannelsen i finansiel rådgiving

Optimer din rådgivning og blive bedre til at skabe langvarige kunderelationer.

Diplomuddannelsen i finansiel rådgivning er en unik deltidsuddannelse med fokus på kunderådgivning i den finansielle sektor. Du tager uddannelsen sideløbende med dit job og (et eller andet fordi sætningen ellers slutter for brat) 

Uddannelsen er målrettet dig, der arbejder som finansøkonom eller privatkunderådgiver og vil optimere din kunderådgivning, så du kan yde optimal rådgivning over for din kundeportefølje og skabe langvarige relationer.

Bliv en endnu bedre kunderådgiver

Uddannelsen er udviklet i nært samarbejde med de større pengeinstitutter i Danmark, så du er sikret brancherelevant viden og efterspurgte kompetencer, som du kan anvende direkte i dit job.

I løbet af uddannelsen får du bl.a.

  • værktøjer til at skabe et godt langvarigt samspil med den private kunde
  • forståelse for relevante skatteregler samt familie- og arverets betydning
  • viden om værdipapirer, pensionsopsparing, forsikring og de skattemæssige og juridiske konsekvenser af privatkundens valg
  • viden om finansiering og investering med henblik på helhedsorienteret rådgivning til formuende privatkunder
  • Viden om rådgivning af mindre erhvervsdrivende og formuende kunder
  • redskaber til at give privatkunden økonomisk overblik således, at kunden er i stand til at træffe et oplyst valg omkring sin formue.

Skab balance i karrieren med en diplomuddannelse

Men diplomuddannelsen i finansiel rådgivning bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

Underviserne på uddannelsen har mange års erhvervserfaring fra den fiansielle sektor, og underviser ud fra en praksisorienteret pædagogik. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at anvende komplekse teorier og modeller direkte i dit arbejde med kunderådgivningen. Med uddannelsen får du også unikke muligheder for at sparre og netværke med andre rådgivere, da dine medstuderende ligeledes kommer fra den finansielle sektor.

En diplomuddannelsen er en overbygningsuddannelse, på niveau med en bacheloruddannelse eller HD 2. del. Hvis du vil bygge videre på din diplomuddannelse, er næste skridt en master- eller kandidatuddannelse. Har du brug for specifikke kompetencer, kan du også vælge blot at tage et enkelt fag eller to.