Diplomuddannelse i international handel og markedsføring

Forretningsudvikling – kundefokus – salgsoptimering

Handel og markedsføring med praksisrettet fokus og internationalt udsyn

Med en diplomuddannelse i international handel og markedsføring får du et stærkt afsæt, når du skal løse komplekse salgs- og markedsføringsopgaver. Du får konkrete værktøjer til at planlægge din virksomheds salg, så det bidrager optimalt til virksomhedens succes – både nationalt og internationalt.

Styrk dine kompetencer, mens du er i job

Uddannelsen er for dig, der vil udvikle dig fagligt og personligt, mens du er i job. Den er både relevant for dig, der allerede arbejder med salg og markedsføring og for dig, der brænder for at komme til det.

Vi lægger vægt på at bringe din dagligdag i spil i løbet af uddannelsen. Metoder og teorier relateres derfor i høj grad til dine jobmæssige erfaringer.

Få strategiske og operationelle værktøjer

Du får udvidet din værktøjskasse, så du kan skabe yderligere værdi for din virksomhed gennem:  

  • analyse og udvikling af virksomhedens forretningsmodel
  • analyse af markedet og virksomhedens evne til at dække kundernes behov
  • udvikling og pleje af kunde- og partnerrelationer
  • analyse og udvikling af virksomhedens nationale og internationale konkurrenceevne
  • udvikling af strategier inden for salg og marketing
  • generering af nye kunder samt fastholde og pleje af eksisterende kunder
  • optimering af virksomhedens afsætning og udnyttelse af virksomhedens muligheder for handel med kunder i hele verden
  • implementering og opfølgning af aktiviteter inden for salg og markedsføring

Du kan fra dag et tage din viden med hjem og anvende direlte i dit arbejde i virksomheden

Et praksisorienteret alternativ til HD i afsætning

En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse på niveau med en bacheloruddannelse og svarer niveaumæssigt til HD anden del. Bliv klogere, hvorfor en diplomuddannelse er et godt alternativ til HD i afsætning.

Vil du studere på fuld tid?

Er du ikke i job, og overvejer du at læse en tilsvarende uddannelse på fuld tid? Så er professionbachelor i international handel og markedsføring en mulighed for dig.

Fjernundervisning

Diplomuddannelsen udbydes nu også som fjernundervisning målrettet dig, som ikke har mulighed for at deltage i holdundervisningen. 

Fjernundervisning består i høj grad af selvstudie og forudsætter derfor en høj grad af selvdisciplin, idet uddannelsen i forvejen kræver en høj grad af læsning og forberedelse. Du får adgang til en række videoer med gennemgang af det mest centrale stof, du tilbydes vejledning og sparring, især omkring skrivning af eksamensopgaver, og du har mulighed for at deltage i et begrænset antal webinarer. Hvis du ønsker at deltage i et fag som fjernundervisning, anbefales det at du er til stede i den første introduktion. Eksamen kan foregå på Erhvervsakademi Aarhus eller online.

Ønsker du at følge et fag som fjernundervisning, skal du huske at tilmelde dig faget som fjernundervisning under tilmelding.