Webprogrammering, server-side

Akademiuddannelsen i informationsteknologi

Med ’webprogrammering, server-side’ bliver du introduceret til server-side webudvikling, herunder konstruktion af dynamiske sider med forbindelse til databaser og relevante sikkerhedsaspekter. Du bliver en kompetent server-side webprogrammør, som kan indgå professionelt i forskellige udviklingsprojekter.

Dit udbytte

Når du har taget ’webprogrammering, server-side’, kan du indgå i drøftelser vedrørende teknologivalg, performance og sikkerhed i forbindelse med server-side webudvikling. Du bliver i stand til at konstruere dynamiske server-side programmer med forbindelse til bagvedliggende systemer, designe simpel kommunikation med client-side programmer og vurdere typiske sikkerhedsaspekter. 

Indhold

  • Konstruktion og programmering af dynamiske server-side webløsninger, herunder grundlæggende principper og teknikker for programmering
  • Forbindelse af server-side programmer med bagvedliggende systemer
  • Dynamiske server-side scripts med forbindelse til databaser
  • Simpel kommunikation med client-side programmer
  • Enkel server-side web-programmering på egen hånd
  • Grundlæggende sikkerhedsaspekter
  • Konsekvensvurdering ved teknologivalg
  • Performance og sikkerhed

Eksamen og ECTS-point

’Webprogrammering, server-side’ afsluttes med en mundtlig eksamen kombineret med et praktisk produkt og en skriftlig opgave. ’Webprogrammering, server-side’ svarer til 5 ECTS-point.  

Fleksibel efteruddannelse

'Webprogrammering, server-side' er et retningsbestemt fag på akademiuddannelsen i informationsteknologi, som er en del af fagområdet for service, produktion, it, bygge og anlæg. 'Webprogrammering, server-side' kan ligeledes indgå som et valgfag på andre akademiuddannelser.

Du kan også tage 'webprogrammering, server-side' som et enkeltstående uddannelsesforløb.

Ønsker du senere en hel akademiuddannelse, kan der dog være begrænsninger eller specifikke anbefalinger i fagrækkefølgen. Kontakt os på deltid@eaaa.dk eller telefon 7228 6160, hvis du har spørgsmål. Eller book en karrieresamtale her