Konflikthåndtering og coaching

- et ARLA hold

Du har nu mulighed for at tilmelde dig dette modul kun for ARLA ansatte. Gå på studie den halve dag og på arbejde den resterende. Kompetencefonden har ovenstående fag på sin positivliste/godkendt.

Lær at coache i forbindelse med konflikthåndtering og vær med til at forbedre kommunikationen og skabe et godt arbejdsklima i ARLA.

Indhold

Du lærer at analysere og håndtere teamudvikling, teambuilding og konfliktsituationer. Du får indblik i de psykologiske processer omkring kommunikation og konflikter – vi ser fx på, hvorfor der opstår konflikter, og hvordan man med coaching kan skabe højere performance på arbejdspladsen.

Der er særligt fokus på din rolle og på, hvordan du via dine kompetencer inden for konflikthåndtering og coaching kan forbedre kommunikationen og dialogen på tværs af afdelinger og niveauer. Hvis du er i stand til at coache, når der opstår konflikter, så kan virksomheden spare tid, opnå et bedre arbejdsklima og blive mere effektiv til at håndtere opgaver.

Dit udbytte

  • Vurdere og løse praksisnære problemstillinger, der involverer konfliktløsning, mediation/konfliktmægling og forhandling
  • Anvende centrale teorier og metoder inden for coaching i forbindelse med komplekse konfliktsituationer
  • Vælge den rigtige løsningsmodel i en konfliktsituation
  • Anvende dine nye praktiske færdigheder i forhold til udvikling af high performance-teams og samarbejdsrelationer.

Tidspunkt 

Undervisningen foregår på følgende torsdage mellem 8.30 og 12.00:

26/5 + 2/6 + 9/6 + 16/6 + 23/6 + 18/8 + 25/8 + 1/9 + 8/9 + 15/9 + 22/9 + 29/9 + eksamensdag.

Sted

Undervisningen foregår på Erhvervsakademi Aarhus på Ringvej Syd 104, 8260 Viby J.

Deltagerantal

Kun for ARLA ansatte, min 12 personer.