Cookie- og privatlivspolitik på eaaa.dk

Når du besøger eaaa.dk indsamles der oplysninger om dig og din adfærd, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning hos minecookies.org) og undlade at bruge eaaa.dk.

Læs videre for mere information om, hvilke informationer der indsamles og hvordan de behandles.

Cookies 

På eaaa.dk bruger vi cookies for at understøtte en række grundlæggende funktioner på websiden. Når du klikker ind på vores side, dukker denne besked op i bunden af skærmen; ’Ved at benytte vores hjemmeside, eaaa.dk, accepterer du, at vi bruger cookies’. Beskeden forsvinder permanent, når du klikker på den, og du kan altid slette cookies fra eaaa.dk igen. 

Herunder kan du læse mere om, hvilke typer af cookies der anvendes, hvorfor de benyttes, og hvordan de vælges fra.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, mobil eller tilsvarende ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes på de fleste websites og tjener to grundlæggende formål:

  • at understøtte diverse funktionaliteter på siden 
  • at opsamle statistik om, hvordan hjemmesiden bliver anvendt

Hvad bruges cookies til på eaaa.dk?

Mange sider på eaaa.dk ville ikke fungere, hvis ikke vi brugte cookies. For eksempel ville søgefunktionaliteten ikke kunne huske dit søgeresultat, og dine klik frem og tilbage på vores sider ville generelt vise et mangelfuldt indhold. Derudover bruger vi cookies til at indsamle statistik om brugernes trafikmønster for at kunne tilpasse indholdet på siderne bedst muligt.

Afvis eller slet cookies

Du kan altid sige nej til cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvad du skal gøre afhænger af, hvilken browser du anvender. Vær opmærksom på, at der kan være funktioner og services, du ikke kan bruge, hvis du fravælger cookies.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Følg vejledningen hos minecookies.org. Bruger du flere browsere, så husk at slette cookies i dem alle.

Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik handler om, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger på eaaa.dk.

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger og til at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Når du fx tilmelder dig et nyhedsbrev, køber et kursus eller fag eller udfylder en kontaktformular (på eaaa.dk eller via en af vores annoncer på sociale medier), accepterer du og giver samtykke til, at Erhvervsakademi Aarhus indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående betingelser.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Når du benytter eaaa.dk indsamler og behandler vi en række informationer om dig, fx: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider, du klikker på. Når du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster yderligere informationer, behandler vi fx også dit navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Eksplicit samtykke sker typisk i forbindelse med køb af et fag eller kursus eller ved tilmelding til nyhedsbreve eller yderligere information om vores produkter og fag.

Hvordan behandler vi oplysningerne?

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi benytter en håndfuld tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse opbevarer og behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Et eksempel herpå kunne være data, som anvendes til målretning af annoncer om Erhvervsakademi Aarhus - tilpasset dine interesse.

Vær opmærksom på, at de personoplysninger, du videregiver til os via annoncer eller opslag på sociale medier, også er omfattet af det pågældende sociale medies privatlivspolitik.

Vi sikre, at dine oplysninger ikke behandles i strid med lovgivningen på området. Se persondataloven hos Datatilsynet

Få indsigt i vores oplysninger om dig

Ønsker du indsigt i de personoplysninger, vi har om dig, og/eller ønsker du dine personoplysninger ændret eller slettet, så kan du sende en mail til webmaster@eaaa.dk eller kontakte os via kontaktoplysningerne nederst på siden.

Ejer-oplysninger

Dette ejer og website udbydes af:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J
Telefon 7228 6000
info@eaaa.dk
CVR: 31677971